Se “de Kongeblå” fra Lyngby Boldklub brillere på fodboldbanen

22. juli 2024

Lyndby Boldklub er en fodboldklub, der er kendt som “De Kongeblå”. Men Lyngby Boldklub er faktisk mere end bare en fodboldklub.

Det er en forening, en følelse og et sammenhold, som er en samlingskraft i det nordsjællandske område, Lyngby-Taarbæk. Klubben, som blev grundlagt tilbage i 1921, har en lang og stolt historie, der indebærer pokaltriumfer, legendariske fodboldspillere og uforglemmelige oplevelser i dansk fodbold.

Som fan af Lyngby Boldklub er der ikke ret meget, der kan måle sig med at se drengene gå på banen med en kampgejst og vilje til at hive en sejr i hus. Men prøv at tænk dig, hvis du som fan af Lyngby Boldklub slet ikke kunne se drengene spille – og for den sags skyld vinde. Det vil Tvsporten.dk selvfølgelig lave om på. Med deres hjemmeside får du mulighed for at kende til, hvilke kanaler som viser drengene fra “De Kongeblå” spille, hvis du ikke kan komme med på stadion på selve kampdagen – de viser endda også kampresultatet live.

Derfor skal du se Lyngby Boldklub på deres stadion

At se en Lyngby kamp på Lyngby Boldklub’s eget stadion er en fed oplevelse. Det emmer af liv og glade fans, der samles om samme passion, nemlig Lyngby som by og hold. Men det at stå på et fodboldstadion før en kamp kan lige så meget som under en kamp.

Den følelse af råb, sang og glade mennesker, der møder en ved pølsevognen, på tribunerne, op til kampen og mange andre steder ved stadion giver en følelse af sammenhold og noget at dele med andre. Og når først kampen fløjtes igang, så er der ingen tvivl om, at man med andre kongeblå-klædte fans hepper på det samme – nemlig en Lyngby-sejr! En følelse, som er helt ubeskrivelig fed at dele med andre.

Derfor er der ingen tvivl om, at det at komme på stadion er noget af det fedeste som fodboldfan. Men ikke altid kan det passe ind i en hverdag eller en bestemt tidsplan – men man vil ikke gå glip af noget alligevel. Derfor kan det være oplagt at have en “backup-plan” i tankerne, som gør det muligt at se eller at følge med i en Lyngby-kamp on/off til f.eks. en familiemiddag, fødselsdag eller noget tredje.

Se Lyngby Boldklub på telefonen – når som helst, hvor som helst

Tvsporten.dk har dig. De ved og forstå frustrationen ved ikke at kunne se Lyngby Boldklub spille. Med dem, så ved du altid, hvornår Lyngby Boldklub spiller, men også hvilke kanaler på dine streamingtjenester, der sender Lyngby Boldklub. Dermed skal du ikke til at fumle med mobiltelefonen eller dine streamingtjenester for at finde en Lyngby-kamp. Nej, du har en nem og overskuelig oversigt over, hvilke udbyder der sender Lyngby Bodldklub’s kampe, så det er nemt at gå til.

Men hvis tilfældet er, at du slet ikke kan få lov eller muligheden for at se kampen direkte – måske fordi du er til en barnedåb i kirken – kan du stadig med Tvsporten.dk følge med i en Lyngby-kamp i ny og næ. Det kan du nemlig, fordi de giver dig live resultater fra fodboldkampe. Dermed er du ikke ret langt væk fra at se en kamp eller for den sags skyld at kende til et afgørende kampresultat.

Er du ny til fodbold og det at være fodboldfan? Derfor bør du blive Lyngby Boldklub-fan

Som sagt så emmer det af liv og glade dage ved Lyngby Boldklub’s stadion, og det er som sagt også en klub, der har meget historie bag sig. Men en af de helt store grunde til, hvorfor du bør blive Lyngby-fan som helt ny fan af fodbold, er grundet deres unikke triumf tilbage i 1992. Det samme år, som Danmark vandt EM i fodbold, vandt Lyngby Boldklub også det danske mesterskab. Denne triumf står stadig stærkt indrammet i klubbens historie og på deres stadion. Et år, der beviste, at Lyngby Boldklub er mere end bare en fodboldklub i Danmark.

Det er en klub, der kan spille med om mesterskabet og udvikle nogle af de største talenter og spillere i dansk fodbold. Og det med at udvikle talenter er stadig noget, som Lyngby Boldklub går meget op i. Talenter, som kan indtage scenen på deres stadion og brillere, men som også en dag kan udvikle sig til større stjerner på den internationale scene.

Med en fanskare, der er dedikeret overfor Lyngby Boldklub i medgang og modgang, som har vundet det danske mesterskab, og som lægger mange kræfter i talentudvikling, er det en oplagt klub at blive fan af.

En afsluttende kommentar om Lyngby Boldklub

Omend du søger dit næste hold at holde med, eller du gerne vil et smut på et fodboldstadion, så er Lyngby Boldklub en helt fantastisk dansk klub at se eller følge. En klub, der emmer af historie og uforglemmelige øjeblikke, men som også har en helt igennem fantastisk fanskare. Og skulle du støde ind i det problem, at du ikke kan se din yndlingsklub, Lyngby Boldklub spille, på deres stadion, så frygt ej. Her står Tvsporten.dk selvfølgelig klar med en side i topklasse, som leverer dig viden om, hvilke kanaler du kan se Lyngby spille, men som også gør det muligt for dig at følge med i resultaterne live.